Rafailovići leto 2018


Rafailovići su bivše ribarsko mesto u Crnoj Gori a sada vrlo popularna turistička destinacija, poznata po najlepšoj plaži Budvanske rivijere - Bečićkoj plaži dugackoj oko 2000 metara, sa peskom i kristalno čistim morem..
Budva je udaljena 3,2 km od mesta Rafailovići, do nje se može doci pešackom stazom ili stalnim autobuskim linijama. Autobusi još redovno voze i za Petrovac, Herceg Novi, Bar, Kotor kao i ka Podgorici i unutrašnjosti Crne Gore.

Na 10 min hoda kroz uredjenu pešacku stazu i pešacki tunel nalazi se i plaža Kamenovo, takode jos jedna prelepa plaža na Crnogorskom primorju.
Agencija  Inter Lipa Turs već više od 20 godina ima u ponudi vile prve kategorije (privatni smeštaj) sa apartmanima i studijima Rafailovićima na manje od jednog minuta hoda od plaže. Vile raspolažu apartmanima, studijima i sobama i sve smeštajne jedinice poseduju klima uredjaje, tv sa kablovskim programom, sopstveno kupatilo, terasu, besplatan wi-fi internet, dok apartmani i studiji imaju i kompletno opremljenu kuhinju sa priborom.
Ishrana gostiju je organizovana u restoranu 
Miron koji se nalazi pored hotela Obala na 20m od plaže, restoranu Obala koji se nalazi pored samog šetalista u centralnom delu Rafailovića kao i u restoranu hotela Šumadija. 
Ukoliko ste zainteresovani za letovanje u Rafailovićima za sve dodatne informacije budite slobodni da nas pozovete, a možete nam se i obratiti kroz kontakt formular koji se nalazi ispod svake od naših vila na sajtu,  kao i u koloni KONTAKT. Za leto 2018-te mi ih toplo preporučujemo kako porodicama sa decom, jer ovo mesto važi za mirno, a tako i za mlade zbog blizine Budve koja je poznata po dobrom noćnom provodu. POZOVITE NAS ili nam pišite i saznajte prvi za FIRST i LAST MINUTE PONUDE ! Hvala Vam na poseti sajta i dobrodošli ponovo!

VILA TIVOLI

Rafailovici leto 2019, VILA TIVOLI
Vila “Tivoli” je jedna od prvih vila u Rafailovićima, kompletno i detaljno renovirana 2016. god. a da je pritom sačuvala svoju autentičnost. Nalazi se na samo 50m od plaže.

VILA LJILJA

Rafailovici leto 2019, VILA LJILJA
Nalazi se na 80 od plaže u mestu Rafailovići - Crna Gora, i raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i trokrevetnim studio apartmanima. Polupansion i pansion je u restoranima na 30-tak metara od vile.

VILA JOVANOVIĆ

Rafailovici leto 2019, VILA JOVANOVIĆ
Vila se nalazi na oko 60m od plaže u Rafailovićima i raspolaže dvokrevetnim studio apartmanima i dvokrevetnom sobom. Većina terasa ima pogled na more.

APARTMANI LIPA

Rafailovici leto 2019, APARTMANI LIPA
Nalaze se na oko 50 metra od plaže u Rafailovicima i raspolažu apartmanima sa dnevnom i spavaćom sobom kao i apartmanima sa dve spavaće sobe.

APARTMANI LIPA LUX

Rafailovici leto 2019, APARTMANI LIPA LUX
Luksuzni apartmani na 20 metara od plaže,sa jednom ili dve spavaće sobe i terasom sa pogledom na more

VILA PLAVI BISER

Rafailovici leto 2019, VILA PLAVI BISER
Vila Plavi biser se nalazi u Rafailovićima , na oko 2 minuta hoda do plaže, odmah preko puta hotela Šumadija. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studio apartmanima.

VILA VESNA

Rafailovici leto 2019, VILA VESNA
Smeštena u drugom redu do plaže, raspolaže apartmanima za 3 i više osoba kao i jednokrevetnom sobom. Većina apartmana ima terase sa pogledom na more.

VILA NIKOLIĆ

Rafailovici leto 2019, VILA NIKOLIĆ
Nalazi se na izvanrednoj lokaciji, pored samog šetališta i plaže u Rafailovićima, i raspolaže trokrevetnim studio apartmanima i sobama.

APARTMANI HORIZONT

Rafailovici leto 2019, APARTMANI HORIZONT
Apartmani Horizont se nalaze na 100m od plaže, raspolažu smeštajnim kapacitetom za pet, šest ili više osoba. Svi apartmani su sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom.

RESTORAN OBALA

Rafailovici leto 2019, RESTORAN OBALA
Restoran "Obala" se nalazi na samom šetalištu pored plaže i za leto 2018-te pruža usluge polupansiona (doručak-švedski sto, večera-više vrsta jela po izboru).

RESTORAN MIRON

Rafailovici leto 2019, RESTORAN MIRON
Restoran "Miron" nalazi se na 20m od plaže i za leto 2018-te pruža usluge polupansiona (doručak,večera- više vrsta jela po izboru) i punog pansiona (doručak, ručak i večera, više vrsta jela po izboru)

RESTORAN ŠUMADIJA

Rafailovici leto 2019, RESTORAN ŠUMADIJA
Restoran se nalazi u sklopu hotela Šumadija, na oko 100m od plaže i za leto 2018-te pruža usluge polupansiona i pansiona

OSTROG I CRNOGORSKO PRIMORJE

Rafailovici leto 2019, OSTROG I CRNOGORSKO PRIMORJE
PUTOVANJE U MANASTIR OSTROG I 4 NOĆENJA U RAFAILOVIĆIMA