Rafailovići leto 2019


Rafailovići su bivše ribarsko mesto u Crnoj Gori a sada vrlo popularna turistička destinacija, poznata po najlepšoj plaži Budvanske rivijere - Bečićkoj plaži dugackoj oko 2000 metara, sa peskom i kristalno čistim morem..
Budva je udaljena 3,2 km od mesta Rafailovići, do nje se može doci pešackom stazom ili stalnim autobuskim linijama. Autobusi još redovno voze i za Petrovac, Herceg Novi, Bar, Kotor kao i ka Podgorici i unutrašnjosti Crne Gore.

Na 10 min hoda kroz uredjenu pešacku stazu i pešacki tunel nalazi se i plaža Kamenovo, takode jos jedna prelepa plaža na Crnogorskom primorju.
Agencija  Inter Lipa Turs već više od 20 godina ima u ponudi vile prve kategorije (privatni smeštaj) sa apartmanima i studijima Rafailovićima na manje od jednog minuta hoda od plaže. Vile raspolažu apartmanima, studijima i sobama i sve smeštajne jedinice poseduju klima uredjaje, tv sa kablovskim programom, sopstveno kupatilo, terasu, besplatan wi-fi internet, dok apartmani i studiji imaju i kompletno opremljenu kuhinju sa priborom.
Ishrana gostiju je organizovana u restoranu 
Miron koji se nalazi pored hotela Obala na 20m od plaže, restoranu Obala koji se nalazi pored samog šetalista u centralnom delu Rafailovića kao i u restoranu hotela Šumadija. 
Ukoliko ste zainteresovani za letovanje u Rafailovićima za sve dodatne informacije budite slobodni da nas pozovete, a možete nam se i obratiti kroz kontakt formular koji se nalazi ispod svake od naših vila na sajtu,  kao i u koloni KONTAKT. Za leto 2019-te mi ih toplo preporučujemo kako porodicama sa decom, jer ovo mesto važi za mirno, a tako i za mlade zbog blizine Budve koja je poznata po dobrom noćnom provodu. POZOVITE NAS ili nam pišite i saznajte prvi za FIRST i LAST MINUTE PONUDE ! Hvala Vam na poseti sajta i dobrodošli ponovo!

PANSION OBALA - ZELENA

Rafailovici leto 2020, PANSION OBALA - ZELENA
Pansion Obala - Zelena - deo je kompleksa hotela Obala, od plaže je smeštaj udaljen oko 150m , raspolaže dvokrevetnim sobama , usluga je polupansion u restoranu Obala

VILA TIVOLI

Rafailovici leto 2020, VILA TIVOLI
Vila “Tivoli” je jedna od prvih vila u Rafailovićima, kompletno i detaljno renovirana 2016. god. a da je pritom sačuvala svoju autentičnost. Nalazi se na samo 50m od plaže.

VILA LJILJA

Rafailovici leto 2020, VILA LJILJA
Nalazi se na 80 od plaže u mestu Rafailovići - Crna Gora, i raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i trokrevetnim studio apartmanima. Polupansion i pansion je u restoranima na 30-tak metara od vile.

VILA VESNA

Rafailovici leto 2020, VILA VESNA
Smeštena u drugom redu do plaže, raspolaže apartmanima za 3 i više osoba kao i jednokrevetnom sobom. Većina apartmana ima terase sa pogledom na more.

APARTMANI LIPA LUX

Rafailovici leto 2020, APARTMANI LIPA LUX
Luksuzni apartmani na 20 metara od plaže,sa jednom ili dve spavaće sobe i terasom sa pogledom na more

VILA JOVANOVIĆ

Rafailovici leto 2020, VILA JOVANOVIĆ
Vila se nalazi na oko 60m od plaže u Rafailovićima i raspolaže dvokrevetnim studio apartmanim. Većina terasa ima pogled na more.

APARTMANI LIPA

Rafailovici leto 2020, APARTMANI LIPA
Nalaze se na oko 50 metra od plaže u Rafailovicima i raspolažu apartmanima sa dnevnom i spavaćom sobom kao i apartmanima sa dve spavaće sobe.

APARTMANI HORIZONT

Rafailovici leto 2020, APARTMANI HORIZONT
Apartmani Horizont se nalaze na 100m od plaže, raspolažu smeštajnim kapacitetom za pet, šest ili više osoba. Svi apartmani su sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom.

VILA NIKOLIĆ

Rafailovici leto 2020, VILA NIKOLIĆ
Nalazi se na izvanrednoj lokaciji, pored samog šetališta i plaže u Rafailovićima, i raspolaže trokrevetnim studio apartmanima i sobama.

RESTORAN OBALA

Rafailovici leto 2020, RESTORAN OBALA
Restoran "Obala" se nalazi na samom šetalištu pored plaže i za leto 2019-te pruža usluge polupansiona (doručak-švedski sto, večera-više vrsta jela po izboru).

RESTORAN MIRON

Rafailovici leto 2020, RESTORAN MIRON
Restoran "Miron" nalazi se na 20m od plaže i za leto 2018-te pruža usluge polupansiona (doručak,večera- više vrsta jela po izboru) i punog pansiona (doručak, ručak i večera, više vrsta jela po izboru)

OSTROG I CRNOGORSKO PRIMORJE

Rafailovici leto 2020, OSTROG I CRNOGORSKO PRIMORJE
PUTOVANJE U MANASTIR OSTROG I 4 NOĆENJA U RAFAILOVIĆIMA